خبرهاى جديد
شنبه 3 آذر 1403
آیا کتاب خداوند برای ما کافی است .
کسی که دیگران را با یک ترازو می سنجد یاید قبول داشته باشد ,اول خودش و دوستانش را با این ترازو سنجیده بشوند .
تا بفهمد که با این ترازو چقدر به دشمنش ظلم کرده به غیر اینکه بداند .
همانطور که بعضی از بزرگان خرد گفته اند : (کما تدین تُدان وبالمکیال الذی تکیل تُکال) هر عملی برای دیگران انجام می دهی همان طور برای شما انجام می دهند .(چاه مکن بهر کسی اول خودت دوم کسی ).
وهمانطور که در حدیث قدسی ثابت شده است :هر کسی با اولیاء خداوند دشمنی بکند ,خداوند با او اعلان جنگ می کند . وهمچنین خداوند مفرماید:
(وَنَـزَّلْنَا عَلَيْكَ الْكِتَابَ تِبْيَانًا لِكُلِّ شَيْءٍ وَهُدًى وَرَحْمَةً وَبُشْرَى لِلْمُسْلِمِينَ)
النحل: ٨٩
و کتاب را بر تو نايل کرديم که بيانگر همه چيز و وسيلۀ هدايت و مايۀ رحمت و مژده رسان مسلمانان است.
وخداوند می فرماید: (مَا فَرَّطْنَا فِي الْكِتَابِ مِنْ شَيْءٍ ) الأنعام: ٣٨
هيچ چيزى را در كتاب (لوح محفوظ) فرو گذار نكردهايم.
واز حضرت علی رضی الله عنه :روایت کرده اند که گفته است :کتاب خداوند برای ما حجت وبرهان ودلیل کافی بر علیه دشمنان ماست .
آیا گفته ی حضرت علی رضی الله عنه را عیب نمی دانید همانطور که به حضرت عمر رضی الله عنه عیب می گیرید یا اینکه از گفته ی حضرت علی رضی الله عنه کورکورانه می گذرید.
بدرستی وقتی که رسول خدا صلی الله علیه وسلم وفات کرد دین را بنص قرآن کامل کرده بوده است همانطور که خداوند می فرماید : (الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَرَضِيتُ لَكُمُ الإِسْلامَ دِينًا) المائدة: ٣
امروز دين شما را برايتان كامل و نعمتخود را بر شما تمام گردانيدم و اسلام را براى شما [به عنوان] آيين جاودان برگزيدم .
پس ما از شما سؤال می کنیم :
آیا پیامبر صلی الله علیه وسلم واهل بیت او علیهم السلام می دانستند که این کار حضرت عمر رضی الله عنه اشتباه است یا نه ؟ جواب از دو راه خارج نیست .
اگر گفتید می فهمیدند.
می گوییم چگونه می فهیدند وکدام دلیل واضح است که آنها می فهیدند؟
اگر گفتید می فهمیدند ولکن سکوت اختیار کردند .
پس می کوییم آیا شما از آنها شجاعتر هستید که فهمیدند وسکوت اختیار کردند یعنی أعوذبالله (بخدا پناه می برم)پیامب صلی الله علیه وسلم رواهل بیت او ترسو بودند که فهمیدند وسکوت اختیار کردند .
واگر گفتید نفهمیدند:
می گوییم آیا شما بیشتر از آنها می دانید که با فهم خودتان به این نتیجه رسیده اید ولکن پیامبر صلی الله علیه وسلم واهل بیت او به نتیجه نرسیده اند أعوذبالله از این همه گستاخی در حق پیامبر صلی الله علیه وسلم واهل بیت اوست که شماها بیشتر می دانید .
تعجب می کنیم از این اشخاص که به اصحاب رسو ل الله صلی الله علیه وسلم این همه تهمت می زنند مثل (مرتد, منافق , عمل نکردن بوصیت پیامبر ....وغیره.....).
آیا اینها به گناهان خودشان فکر نکرده اند .
که این همه برای بهترین اشخاص بعد از پیامبران بروی زمین اینطوری توحین می کنند .خداند می فرماید: (قَالَ اللَّهُ هَذَا يَوْمُ يَنْفَعُ الصَّادِقِينَ صِدْقُهُمْ لَهُمْ جَنَّاتٌ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ ذَلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ) المائدة: ١١٩
خداوند مىگويد: «امروز، روزى است كه راستى راستگويان، به آنها سود مىبخشد؛ براى آنها باغهايى از بهشت است كه نهرها از زير (درختان) آن مىگذرد، و تا ابد، جاودانه در آن مىمانند؛ هم خداوند از آنها خشنود است، و هم آنها از خدا خشنودند؛ اين، رستگارى بزرگ است .
وهمچنین می فرماید: (وَالسَّابِقُونَ الأَوَّلُونَ مِنَ الْمُهَاجِرِينَ وَالأَنْصَارِ وَالَّذِينَ اتَّبَعُوهُمْ بِإِحْسَانٍ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ وَأَعَدَّ لَهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي تَحْتَهَا الأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا ذَلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ) التوبة: ١٠٠
پيشگامان نخستين از مهاجرين و انصار، و كسانى كه به نيكى از آنها پيروى كردند، خداوند از آنها خشنود گشت، و آنها (نيز) از او خشنود شدند؛ و باغهايى از بهشت براى آنان فراهم ساخته، كه نهرها از زير درختانش جارى است؛ جاودانه در آن خواهند ماند؛ و اين است پيروزى بزرگ .
ودر جای دیگر می فرماید:( لا تَجِدُ قَوْمًا يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ يُوَادُّونَ مَنْ حَادَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَوْ كَانُوا آبَاءَهُمْ أَوْ أَبْنَاءَهُمْ أَوْ إِخْوَانَهُمْ أَوْ عَشِيرَتَهُمْ أُولَئِكَ كَتَبَ فِي قُلُوبِهِمُ الإِيمَانَ وَأَيَّدَهُمْ بِرُوحٍ مِنْهُ وَيُدْخِلُهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ أُولَئِكَ حِزْبُ اللَّهِ أَلا إِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْمُفْلِحُونَ ) المجادلة: ٢٢
هيچ قومى را كه ايمان به خدا و روز رستاخيز دارند نمىيابى كه با دشمنان خدا و رسولش دوستى كنند، هر چند پدران يا فرزندان يا برادران يا خويشاوندانشان باشند؛ آنان كسانى هستند كه خدا ايمان را بر صفحه دلهايشان نوشته و با روحى از ناحيه خودش آنها را تقويت فرموده، و آنها را در باغهايى از بهشت وارد مىكند كه نهرها از زير (درختانش) جارى است، جاودانه در آن مىمانند؛ خدا از آنها خشنود است، و آنان نيز از خدا خشنودند؛ آنها «حزب خدا هستند؛ بدانيد «حزب خدا» پيروزان و رستگارانند.
ودر جای دیگر می فرماید: (جَزَاؤُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ جَنَّاتُ عَدْنٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ ذَلِكَ لِمَنْ خَشِيَ رَبَّهُ) البينة: ٨
پاداش آنها نزد پروردگارشان باغهاى بهشت جاويدان است كه نهرها از زير درختانش جارى است؛ هميشه در آن مىمانند! (هم) خدا از آنها خشنود است و (هم) آنها از خدا خشنودند؛ و اين (مقام والا) براى كسى است كه از پروردگارش بترسد .
پس اینها افرادهایی بودند که خداوند آنها را برای همراهی وکمک کردن به پیامبر خودش انتخاب کرده بوده است .آیا ممکن است اینها به پیامبر اسلام خیانت بکنند.
یک مثال می زنم خوب فکر کنید : هر ساله درصد قبولي حوزه ى علميه ي قم چقدر است آیا 98 يا 97% نيست صدرصد مگویید همینطوراست .
می گوییم:خدايا تو را سپاس میگويم درصد قبولي در حوزه علميه 97 و 98% است با اين همه نقص و گناه و فسق و فجور، اما درصد قبولي مكتب رسول الله صلی الله علیه وسلم فقط 5 يا 6 نفر از آن جمع بزرگ صد هزار نفري است. اين را كدام عقل سليم قبول میكند؟ آيا اين خود اهانت و توهيني به روش تربيتي رسول الله صلی الله علیه وسلم نيست؟ آيا اين يك ضعف و نقص بزرگي براي پيامبر صلی الله علیه وسلم نيست كه نتوانسته شاگرداني تربيت نمايد . ودر آخر به او خیانت بکنند پناه بر خدا از این ناسزا!
وعلد فرض مثال: آمدیم فردای قیامت پیامبر صلی الله علیه وسلم وابوبکر وعمر وعثمان وعلی واهل بیت وامامان همه همراه همدیکر بودند .وشما با این همه دشمنی و بیزاری از اصحاب پیامبر صلی الله علیه وسلم چه جوابی برای خداوند متعال می دهید چگونه از خودتان دفاع می کنید .
خداوند همه ی ماها را به اسلام صحیح علی کتاب وسنت پیامبرش وفهم سلف صالح راهنمایی کند .
امروز دین شما را کامل کردم و نعمت خود را بر شما تمام نمودم، و اسلام را (بعنوان) دین برای شما بر گزیدم.
ای دوستان عزیز شما می دانید که مشرکین اوائل وقتی در تنگنا قرار می گرفتند از چه کسی طلب کمک می کردند ؟ (از خداوند).
خداوند می فرماید: (فَإِذَا رَكِبُوا فِي الْفُلْكِ دَعَوُا اللَّهَ مُخْلِصِينَ لَهُ الدِّينَ فَلَمَّا نَجَّاهُمْ إِلَى الْبَرِّ إِذَا هُمْ يُشْرِكُونَ) العنكبوت: ٦٥
پس چون به کشتی سوار شوند خدا را بخوانند و دین را خاص او کنند پس چون به سوی خشکی نجاتشان دهد ناگاه همانان شرک آورند .
اما اینجا در این روایت می بینیم که در حالت تنگنا وسختی از فاطمه علیه السلام طلب کمک می شود پس حالت ما از مشرکین اوایل هم بدتر است .نسأل الله السلامة والعافیة .
خداوند می فرماید: (وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ) البقرة: ١٨٦
و چون بندگانم از تو بپرسند از دوری ونزدیکی من، پس به راستی که من نزدیکم وجواب خواننده را گاهی که مرا بخواند میدهم، پس باید مرا اجابت کنند و به من ایمان آورند تا به رشد و تکامل برسند.
(وَقَالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ إِنَّ الَّذِينَ يَسْتَكْبِرُونَ عَنْ عِبَادَتِي سَيَدْخُلُونَ جَهَنَّمَ دَاخِرِينَ)غافر: ٦٠
و پروردگارتان فرمود مرا بخوانید تا شما را اجابت کنم، محققا کسانی که از بندگی و عبادت من تکبر ورزند بزودی بحال خواری داخل دوزخ گردند.
وهمچنین خداوند درباره ی پیامبر صلی الله علیه وسلم می فرماید: (قُلْ إِنِّي لا أَمْلِكُ لَكُمْ ضَرًّا وَلا رَشَدًا)الجن: ٢١
بگو که محققا من مالک ضرر و نفعی برای شما نیستم . (أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ)الزمر: ٣٦
آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست .
پس چرا بطرف غیر خداوند می رویم واز غیر او کمک می طلبیم .
پس شاید یکی بگوید :این که توسل است ودعاء کردن وکمک طلبیدن نیست وتوسل جایز است .
در جواب او می گوییم :
1-این طریقه ی دعاء کردن است ودر باب توسل داخل نمی شود .
چونکه در اینجا ما بصورت مستقیم از غیر خداوند کمک می طلبیم .
2- پس چرا ما از خود پیامبر کمک نمی طلبیم ,زیرا که قدر ومقام پیامبر نزد خداوند از علی وفاطمه و فرزندان آنها بالاتر وبرتر است .
اگر ما اعتقاد غیر از این داشته باشیم :
أ-اگر کسی اعتقاد داشته باشد که قدر ومقام پیامیر صلی الله علیه وسلم از علی علیه السلام بالا تر نیست پس کفر است .
ب-اگر انسان واسطه قرار می دهد باید دنبال واسطه بزرگ باشد نه واسطه ایی که مقام او پایین است واین هم تعطیل نعمت فکر کردن واندیشه است .
ج-ویا اینکه بگوییم ما دیدیم پدران ما این کار می کردند ما هم این کار می کنیم .پس این هم پیروی از هوی وهوس وتقلید کور کورانه است .
و همه ی این سه مورد هلاک کننده است اگر کسی به آنها عمل بکند .
وخداوند می فرماید: (يَوْمَ تُقَلَّبُ وُجُوهُهُمْ فِي النَّارِ يَقُولُونَ يَا لَيْتَنَا أَطَعْنَا اللَّهَ وَأَطَعْنَا الرَّسُولا (٦٦)وَقَالُوا رَبَّنَا إِنَّا أَطَعْنَا سَادَتَنَا وَكُبَرَاءَنَا فَأَضَلُّونَا السَّبِيلا (٦٧)رَبَّنَا آتِهِمْ ضِعْفَيْنِ مِنَ الْعَذَابِ وَالْعَنْهُمْ لَعْنًا كَبِيرًا) الأحزاب: ٦٦ - ٦٨
روزی که چهرههاشان در آتش گردانیده شود میگویند ای کاش ما خدا را اطاعت کرده بودیم و این پیامبر را اطاعت کرده بودیم(66) و گویند پروردگارا ما آقایان خود و بزرگان خودمان را اطاعت کردیم ایشان ما را از راه گمراه کردند(67) پروردگارا از این عذاب دو برابرشان ده و لعنشان کن لعن بزرگی.